Hem » Tvättservice

Tvättservice

Montico Service erbjuder företag och privatpersoner i Tranås med omnejd tvättjänster i ett modernt och miljövänligt tvätteri med hög kvalitet och snabb service. Vi är ditt lokala tvätteri.

Modern tvättanläggning i Tranås

Montico Service har utökat faciliteterna på Västra vägen 14 med en egen tvättinrättning. Vi erbjuder företag tvättservice av arbets- och specialkläder samt företagstextilier som kan vattentvättas. För privatpersoner erbjuder vi vattentvätt av grövre textilier, exempelvis kuddar, täcken, dynor och så vidare. Vår tvättjänst drivs i ett modernt och miljövänligt tvätteri med kvalitet och snabb service.

Så här går det till

Företagstvätt hämtas och lämnas på plats på företaget. För hushåll gäller att tvätten hämtas och lämnas efter överenskommelse. När vi får din tvätt granskas och sorteras den. Då noterar vi om något är i behov av exempelvis lagning. Efter tvätt och torkning i industriell torktumlare viks tvätten innan den levereras tillbaka.

Exempel på tjänster vi utför:

  • Tvättjänst till företag av arbets- och specialkläder som kan vattentvättas, samt företagstextilier.
  • Tvättjänst till privatpersoner av grövre textilier såsom täcken, kuddar, dynor och så vidare.

Miljö och kvalitet är våra ledord

Montico Service är miljöcertifierad enligt ISO 14001. Därför görs allt arbete med miljön i åtanke, alltifrån att använda miljövänliga tvättmedel till att se över energiåtgången i våra processer. Vi värnar också om vår arbetsmiljö enligt kraven i ISO 45001. Våra kvalitetskrav är höga och vi säkerställer vår kvalitet med certifiering enligt ISO 9001. Med dessa certifieringar garanterar vi att du får den bästa service du kan förvänta dig av oss som leverantör.

Är du intresserad av våra tjänster?

Välkommen att kontakta oss via knappen nedan för frågor kring vad vi kan hjälpa er med eller för en offert.