Hem » Om Montico Service AB

Om Montico Service AB

Montico Service AB startade år 2003 och har idag ett 40-tal anställda och en omsättning på 12 miljoner kronor. Bolaget har kreditvärdighet klass 5, hösta kreditvärdighet enligt UC. Montico Service ingår som ett bolag i Montico-koncernen som finns representerade på ett 20-tal orter i södra och mellersta Sverige. Koncernens huvudkontor ligger i Tranås.

Vår affärsidé

Montico Service AB erbjuder tjänster inom lokalvård och hygien samt tvätt till offentlig verksamhet, företag och privatpersoner i Tranås kommun med omnejd. Vår affärsidé är att erbjuda högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Med kompetens och erfarenhet ska Montico Service upplevas professionella och vara kundens självklara val.

Personal- och kompetensutveckling

Vårt humankapital är vår viktigaste resurs och i vår strävan att ständigt förbättra oss erbjuder vi kompetensutveckling till våra anställda i syfte att ge den trygghet som kompetens innebär.

Certifieringar

Samtliga företag i Montico-koncernen, där Montico Service ingår, är certifierade enligt ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljö samt ISO 45001 arbetsmiljö. Läs mer om Montico Service, vårt hållbarhetsarbete och certifieringar i Montico Service företagspresentation.

Vårt hållbarhetsarbete

Affärsmässighet

Genom att vara lyhörda, flexibla och effektiva levererar Montico Service alltid minst det kunden efterfrågar. Kvalitet och entreprenörskap ska genomsyra vårt tillvägagångssätt.

Kvalitet

Montico Service strävar ständigt efter att förbättra service- och kvalitetsnivån med hjälp av kundundersökningar. Vi lämnar Nöjd Kund-garanti på utförda uppdrag.

Miljö

Vi ska sträva efter minsta möjliga miljöpåverkan och söker ständigt förbättringar inom området. Montico Service följer de lagar och direktiv som berör vår verksamhet.

Är du intresserad av våra tjänster?

Välkommen att kontakta oss via knappen nedan för frågor kring vad vi kan hjälpa er med eller för en offert.