Hem » Om Montico Service AB

Om Montico Service

Montico Service AB är ett certifierat städföretag som utför professionella städtjänster åt företag, privatpersoner och offentliga verksamheter i Tranås med omnejd.

Vi är ett lokalt städföretag i Montico-koncernen

Montico Service startade sin verksamhet år 2003, då med enklare städtjänster i butiker och fönsterputs åt privatpersoner i Tranås. Sedan dess har Montico Service utvecklats till ett komplett städföretag som utför professionella städtjänster åt offentliga verksamheter, företag och privatpersoner i Tranås kommun med omnejd.

Montico Service har idag omkring 40 anställda och en omsättning på cirka 12 miljoner kronor. Företaget har högsta kreditvärdighet, klass 5, enligt UC. Företaget är ett bolag i Montico-koncernen som har verksamhet inom bemanning, rekrytering, utbildning och matchning. Koncernen har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås.

Våra tjänster

Montico Service erbjuder professionella städtjänster åt offentliga verksamheter, företag och privatpersoner i Tranås kommun med omnejd. Vi utför bl.a. byggstädning, maskinell golvvård, trappstädning, tvättservice, flyttstädning, fönsterputsning och veckostädning.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Med kompetens och erfarenhet ska Montico Service upplevas professionella och vara kundens självklara val.

Kvalitet och miljö

Våra kvalitetskrav är höga och säkerställs med vår certifiering enligt ISO 9001. Vi lämnar dessutom nöjd kund-garanti och genomför löpande kundundersökningar för att ständigt förbättra service- och kvalitetsnivån. Vi är även miljöcertifierade enligt ISO 14001 och strävar ständigt efter att minska vår miljöpåverkan.

Vi är en seriös arbetsgivare vad gäller arbetsvillkor, arbetstider, löner och semester. Vi värnar om vår personal och arbetsmiljö och är certifierade enligt ISO 45001 samt är medlem i Almega Tjänsteföretagen och har kollektivavtal.